Tarjoamme kattavan ja monipuolisen koulutuksen yritäjälle. Kaikki kouluttajamme ovat suorittaneet vaaditun oppimäärän päämiehen, LPG® Systemsin koulutuksessa, kouluttajamme ovat ainoat sertifioidut LPG®-kouluttajat Suomessa.

 

Laitehankinnan yhteydessä

Laitehankinnan yhteydessä yrittäjälle tarjotaan koulutus 2 päivää, yhteensä 16h. Opintoihin sisältyy laitekoulutus jossa perehdytään laitteen toimintoihin, ohjelmistoon, puhdistamiseen, filttereiden ja fläpsien vaihtoon. Varsinainen koulutus sisältää teoriaopintoja ja käytännön harjoittelua. Harjoitellaan liikkeet ja suunnat, taajuudet, sykli%, rullamekanismi. Peruskoulutus antaa hyvät valmiudet käyttää laitetta monipuolisesti ja oikeudet lisenssiin joka antaa tuotemerkkien käyttöoikeudet.

 

Muu koulutus

Järjestämme vuodessa 1-4 koulutuspäivää (maksullisia), joista ilmoitamme ennakkoon.

 

Laitekoulutus

Silloin kun yrittäjä haluaa vaihtaa vanhan laitteen uuteen tai hankkii toisen laitteen, tarjoamme laitekoulutuksen.

 

Laitehakinnan yhteydessä saatu koulutus antaa yrittäjälle myös tuotemerkkien käyttöoikeuden. Tuotemerkkejä ovat LPG®, Endermologie®, Cellu M6®, Huber®, Mobilift M6®, Endermosport® ja Endermotherapie®. Tuotemerkkejä ei voi kuitenkaan käyttää yrityksen nimessä eikä domainissa.

Jos laite on hankittu muualta kuin maahantuojalta yritys ei voi mainostaa LPG-hoitoja eikä käyttää tuotemerkkejä muutoin kuin hankkimalla maahantuojalta virallisen koulutuksen ja oikeuden lisenssiin.

 

Sertifioidut kouluttajat

Johanna Alanen, fysioterapeutti – johannaalanen80 [at] gmail [piste] com
Raimo Alanen, fysioterapeutti – raimo.alanen [at] alasetimport [piste] fi
Helena Alanen – helena.alanen [at] alasetimport [piste] fi
Mika Mustonen, fysioterapeutti – mika.mustonen [at] kinesiocenter [piste] com
Tuire peltola, fysioterapeutti – tuire.peltola [at] gmail [piste] com

37b21b68-50c5-4387-a2c3-dbdd5ac528b5