Cellu M6® Alliance Medical Premium

Cellu M6® Alliance Medical Premium on uudenaikainen hoitolaite fysioterapiaan ja hyvinvointiin. Valmiit ohjelmistot: terapia, esteettinen lääketiede, kauneus & hyvinvointi ja Spa. 

 

Laitteessa on käytetty uusinta teknologiaa: hoitopäiden motorisoidut rulla ja läppä tehostavat hoidon vaikutusta. Hoitopään entistä parempi imuteho mahdollistaa aiempaa tehokkaamman kudoskäsittelyn. 

 

Miksi valita LPG Cellu M6

 

Tehokkuus ja Turvallisuus: LPG endermologie Cellu M6 on tieteellisesti tutkittu ja todistettu hoitomenetelmä. Hoito ennaltaehkäisee, hoitaa ja parantaa.

 

Monipuolisuus: Cellu M6 tarjoaa laajan valikoiman hoitoja terveyteen, hyvinvointiin ja kauneuteen.

 

Asiakaskokemus: Endermologie-hoidot tarjoavat ainutlaatuisen ja miellyttävän kokemuksen asiakkaillesi. Rentouttava hierontatekniikka yhdistettynä huipputeknologiaan tekee hoidoista nautinnollisia ja tehokkaita.

 

Ranskalainen Laatu: Cellu M6 hoitolaite edustaa korkeaa laatua ja innovaatiota. menetelmä patentoitiin jo v 1986 ja on maailmanlaajauinen.

 

Liiketoiminnan Kasvattaminen: Laajenna asiakaskuntaasi ja houkuttele uusia asiakkaita jotka etsivät tehokkaita ja luonnollisia hoitomenetelmiä.
Anna asiakkaillesi mahdollisuus kokea todellinen muutos omassa hyvinvoinnissaan ja kauneudessaan. Lisää LPG Endermologie Cellu M6 palveluihisi ja erota yrityksesi kilpailijoista tarjoamalla asiakkaillesi parasta mahdollista hoitoa.

Ota yhteyttä meihin jo tänään ja aloita matkasi kohti menestystä ja asiakastyytyväisyyttä LPG Endermologie Cellu M6 -laitteen avulla.