Huber 360 Evolution

Yksi laite - monipuoliset käyttömahdollisuudet

Toiminnalliseen neurofysiologiseen kuntoutukseen luotua Huber 360 Evolution -laitetta on kehitetty siten, että laite soveltuu eri tasoisten liikkujien kehityksen tukemiseen.

Sopii myös kuntosalille.

Laitteen tarkoitus

Huber® 360 Evolution -laite sopii voiman, koordinaation ja tasapainon kehittämiseen. Laitteessa on ainutlaatuinen feedback-toiminto, jonka avulla tulokset saa heti harjoituksen päätyttyä. Näin kehittymistä voi seurata helposti.

 

Huber® 360 Evolution vahvistaa erityisesti syviä rangan lihaksia. Levy, jonka päällä seisotaan, heilahtelee eri suuntiin eri nopeuksilla ja kaltevuuskulmilla. Laite sopii niin ammattiurheilijoille kuin ikääntyvillekin liikkujille. Sitä voidaan käyttää myös pyörätuolipotilaan kuntoutuksessa. Potilas voi tuntea kävelyn liikkeet lantiossaan. Huber® 360 Evolution soveltuu myös erinomaisesti inkontinenssin hoitoon.

 

Laite perustuu viimeisimpiin tutkimuksiin ”feedforwardista” eli hermoston luontaisesta kyvystä ennakoida liikettä. Innovaatiota hyödyntävät arvostetuimmat selän- ja liikehoidon keskukset sekä maailman eliittiin kuuluvat urheiluopistot.

Kysy lisää

Laitteen tarkemmat käyttökohteet

Mihin laite soveltuu

  • Laitteessa on mukana HIIT-ohjelmat.

  • Huber® soveltuu keskivartalon hallinnan heikkouksien ja koordinaation häiriöiden tutkimiseen vaihtelevissa asennoissa.

  • Laitteen käyttöä voidaan varioida siten, että sen avulla voidaan arvioida myös muiden kehon alueiden koordinaatio- ja hallintahäiriöitä (esim. olka-lapa-alue, nilkka, polvi, lonkka-lantio-alue).

  • Laitetta voidaan käyttää erinomaisesti testauksessa havaittujen toimintavajauksien kuntouttamiseen ja harjoitteluun.

  • Laite on käyttökelpoinen niin fysiatrisilla kuin neurologisillakin potilailla (Parkinson, hemiplegia, MS).

  • Laitetta voidaan käyttää kuntosalilaitteiden ohella osana LHT-ryhmäharjoittelua.

  • Urheilussa Huber® 360 Evolutionia hyödyntävät monet huippu-urheilijat, mm. taitoluistelijat, telinevoimistelijat ja golfaajat.

  • Seitsemään testiin perustuva toiminnallinen arviointi (15 min): stabiliteetti, yhdellä jalalla seisominen, kävely, stabiliteetin rajat, liikerajoitteet, voima, koordinaatio.