Huber® Motion Lab on tarkoitettu voiman, koordinaation ja tasapainon kehittämiseen. Laitteessa on ainutlaatuinen feedback toiminto, jolloin saat heti harjoituksen päätyttyä tuloksen ja voit seurata kehittymistäsi kerta toisensa jälkeen. Vahvistaa erityisesti syviä rangan lihaksia. Levy, jossa seisotaan heilahtelee eri suuntiin, eri nopeuksilla ja kaltevuuskulmilla. Laite sopii niin ammattiurheilijoille kuin ikääntyville. Voidaan käyttää myös pyörätuolipotilaan kuntoutuksessa, istuen liikkuvalla alustalla joko pyörätuolissa tai ilman. Potilas voi tuntea kävelyn liikkeet lantiossaan. Huber® Motion Lab soveltuu myös erinomaisesti inkotenssin hoitoon.

Laite perustuu viimeisimpiin tutkimuksiin ”feedforward:sta” (hermoston luontainen kyky ennakoida liikettä), jota käyttävät arvostetuimmat selän- ja liikehoidon keskukset ja maailman eliittiin kuuluvat urheiluopistot.

 

Mihin laite soveltuu

  • Huber® soveltuu keskivartalon hallinnan heikkouksien ja koordinaation häiriöiden tutkimiseen vaihtelevissa asennoissa
  • Laitteen käyttöä voidaan varioida siten, että sen avulla voidaan arvioida myös muiden kehon alueiden koordinaatio- ja hallinta-häiriöitä (esim olka-lapa-alue, nilkka, polvi, lonkka-lantio-alue)
  • Laitetta voidaan käyttää erinomaisesti testauksessa havaittujen toimintavajauksien kuntouttamiseen ja harjoitteluun.
  • Laite on käyttökelpoinen niin fysiatrisilla kuin neurologisilla potilailla (Parkinson, hemiplegia, MS).
  • Laite soveltuu erinomaisesti pyörätuolin käyttäjälle.
  • Laitetta voidaan käyttää kuntosalilaitteiden ohella osana LHT-ryhmäharjoittelua.
  • Urheilussa Huber® Motion Labia hyödyntävät monet huippu-urheilijat, mm. taitoluistelijat, telinevoimistelijat, golffaajat.

hubernelson1

 

Tekniset tiedot

Mitat: 193x129x206 cm
Nettopaino: 310 kg
Pylvään maksimikorkeus: 229 cm
Käyttäjän maksimipaino: 150 kg