Koettele uusia rajoja Huber 360® Evolutionin avulla! Alunperin toiminnalliseen neurofysiologiseen toiminnalliseen kuntoutukseen kehitetty laite on jatkokehitetty tukemaan eritasoisten liikkujien kehittymistä.

LPG_MEDIC_bois-2aa

Huber® 360 Evolution on tarkoitettu voiman, koordinaation ja tasapainon kehittämiseen. Laitteessa on ainutlaatuinen feedback toiminto, jolloin saat heti harjoituksen päätyttyä tuloksen ja voit seurata kehittymistäsi kerta toisensa jälkeen. Vahvistaa erityisesti syviä rangan lihaksia. Levy, jossa seisotaan heilahtelee eri suuntiin, eri nopeuksilla ja kaltevuuskulmilla. Laite sopii niin ammattiurheilijoille kuin ikääntyville. Voidaan käyttää myös pyörätuolipotilaan kuntoutuksessa, istuen liikkuvalla alustalla joko pyörätuolissa tai ilman. Potilas voi tuntea kävelyn liikkeet lantiossaan. Huber® 360 Evolution soveltuu myös erinomaisesti inkotenssin hoitoon.

Laite perustuu viimeisimpiin tutkimuksiin ”feedforward:sta” (hermoston luontainen kyky ennakoida liikettä), jota käyttävät arvostetuimmat selän- ja liikehoidon keskukset ja maailman eliittiin kuuluvat urheiluopistot.

Mihin laite soveltuu

  • Laitteessa on mukana HIIT-ohjelmat
  • Huber® soveltuu keskivartalon hallinnan heikkouksien ja koordinaation häiriöiden tutkimiseen vaihtelevissa asennoissa
  • Laitteen käyttöä voidaan varioida siten, että sen avulla voidaan arvioida myös muiden kehon alueiden koordinaatio- ja hallinta-häiriöitä (esim olka-lapa-alue, nilkka, polvi, lonkka-lantio-alue)
  • Laitetta voidaan käyttää erinomaisesti testauksessa havaittujen toimintavajauksien kuntouttamiseen ja harjoitteluun.
  • Laite on käyttökelpoinen niin fysiatrisilla kuin neurologisilla potilailla (Parkinson, hemiplegia, MS).
  • Laitetta voidaan käyttää kuntosalilaitteiden ohella osana LHT-ryhmäharjoittelua.
  • Urheilussa Huber® 360 Evolutionia hyödyntävät monet huippu-urheilijat, mm. taitoluistelijat, telinevoimistelijat, golffaajat.
  • 7 TESTIIN PERUSTUVA TOIMINNALLINEN ARVIOINTI (15 min): stabiliteetti, yhdellä jalalla seisominen, kävely,
    stabiliteetin rajat, liikerajoitteet, voima, koordinaatio

 

LPG ACTIVE LIFE

Active Life -konsepti on kehitetty yhteistyössä ortopedien ja kuntoutusammattilaisten kanssa. Ohjelma tarjoaa potilaalle kokonaisvaltaisen kuntoutuksen, ainutlaatuisen lääkinnällisen LPG endermologien ja Huberin avulla. Kuntoutus toteutetaan pre (60–10 päivää) ja post (1–60 päivää) toimenpiteestä.

Tämä Lpg Systemsin kehittämä kuntoutusohjelma optimoi leikkausten tulokset, palautuminen on nopeampaa ja potilas palaa normaaliin elämään huomattavasti nopeammin.

 

HB2_5687 BD