Tarinamme

Olimme toimineet mieheni Raimon kanssa fysioterapiayrittäjinä 20 vuotta, kun hankimme vuonna 1998 uuden ranskalaisen LPG-hoitolaitteen, josta emme tienneet etukäteen juuri mitään. Siksi yllätys olikin melkoinen, kun laitteen avulla annetut hoidot alkoivat vaikuttaa jo 1 – 3 hoitokerran jälkeen.

Ihmelaite. Sellaiseksi sen silloin ristimme sekä oman että potilaidemme kokemusten perusteella. Teette ihmeitä, he sanoivat.

Hyvä sanoma alkoi levitä ja syntyi uusi ihme: Pieneen pietarsaarelaiseen fysioterapiayritykseemme alkoi virrata asiakkaita eri puolilta Suomea, pitkienkin matkojen takaa. He halusivat ihmehoitoja.

Enää meille ei virtaa potilaita samalla tavalla kuin alkuaikoina, mutta syy ei ole se, että hoito ei tehoaisi tai että kilpailijoilla olisi tarjota parempaa. Syy on se, että perustimme vuonna 2005 Alaset Import -nimisen yrityksen, joka alkoi tuoda maahan ja myydä näitä ihmelaitteita. Nyt niitä on fysioterapiayrittäjillä eri puolilla Suomea, joten enää ei tarvitse tulla meille LPG-hoitoa saadakseen.

Maahantuonti alkoi nopeasti työllistää niin paljon, että jäin lähes kokonaan pois fysioterapiayrityksestämme ja siirryin Alaset Importin markkinointijohtajaksi. Mieheni Raimo on yrityksen toimitusjohtaja, mutta hän työskentelee edelleen aktiivisesti myös fysioterapeuttina. Meille ei riitä, että tunnemme hyvin edustamamme laitteet Haluamme myös pysyä ajan tasalla sen suhteen, millaista on fysioterapiaa tuottavien asiakasyritystemme käytännön työ ja millaisia ovat asiakkaiden tarpeet.

Olemme erittäin ylpeitä saadessamme edustaa ranskalaista maailmankuulua LPG Systemsiä ainoana yrityksenä Suomessa. LPG-hoito on uudistanut ja uudistaa fysioterapiaa. LPG on brändi, rekisteröity tuotemerkki, johon sisältyy hoitolaitteen lisäksi, LPG Scan, Endermologie Cosmetiques ja Bodywears.

Perheyrityksessämme työskentelee viisi henkilöä ja olemme kaikki suorittaneet päämiehen järjestämiä koulutuksia, jopa useampia vuosittain. Olemme kaikki myös päämiehen hyväksymiä sertifioituja kouluttajia. Lisäksi meillä on kaksi muuta kouluttajaa yrityksemme ulkopuolelta. Myös laitehuoltomme henkilökunta on päämiehen kouluttamaa.

Olemme Raimon kanssa entisiä huippu-urheilijoita ja myös kaikki lapsemme ovat urheilleet. Tämän kokemuksen pohjalta kehitimme sport-protokollat urheiluvammojen hoitoon. Niitä on sovellettu myös lasten pieniin liikuntavammoihin sekä rasitustiloihin hyvin tuloksin. Nyt nämä protokollat ovat uuden sukupolven LPG-laitteissa.

Olemme nostaneet LPG-hoidot tasolle jonne ne kuuluvat. Fysioterapiassa pre- ja post-operatiiviseen kuntoutukseen sekä tuki- ja liikuntaelinten vaivoihin. Urheilussa ehkäisemään vammojen syntymistä ja hoitamaan syntyneitä vammoja. Kauneudenhoidossa parantamaan ihon laatua ja vähentämään ikääntymisen aiheuttamia muutoksia luonnollisesti, ilman pistoksia tai kirurgin veistä.

Suomi on Belgian ja Ranskan ohella Euroopassa kärkimaita fysioterapiaan hankittujen LPG-laitteiden määrässä. Virallisempi nimitys LPG-hoidoille on LPG Endermologie, patentoitu teknologia, jollaista ei ole missään muussa laitteessa. Hoidot ovat luonnollisia ja turvallisia. Laitteet ovat FDA:n hyväksymiä ja niissä on CE-merkintä.

Helena Alanen

 


 


Raimo Alanen

  • Toimitusjohtaja, LPG-kouluttaja, huolto, fysioterapeutti

Helena Alanen

  • Markkinointijohtaja, LPG-kouluttaja

Johanna Alanen

  • LPG-kouluttaja Fysioterapeutti, lymfaterapeutti, hieroja

Ville Alanen

  • Softa-asiantuntija, FT-opiskelija