Olemme perheyritys Pietarsaaresta. Alaset Import Ay on perustettu vuonna 2005, kun ranskalainen yritys Lpg Systems otti meihin yhteyttä ja pyysi neuvotteluun LPG-laitteiden edustuksesta Suomessa. Olimme hankkineet Fysioterapia Alanen-yritykseemme ensimmäisen laitteen vuonna 1998, ja ennen tätä neuvottelua yhteensä 5 hoitolaitetta, sekä Huber Spine Forcen. Neuvottelut Lpg Systemsin markkinointi- ja koulutuskeskuksessa Sophia Antipoliksessa Ranskassa johtivat sopimukseen ja näyttääksemme kyvykkyytemme meidän tuli tilata alkajaisiksi 5 hoitolaitetta varastoon. Olemme erittäin ylpeitä saadessamme edustaa ranskalaista maailmankuulua Lpg Systemsiä ainoana yrityksenä Suomessa. LPG-hoito uudistaa fysioterapiaa. LPG on brändi, rekisteröity tuotemerkki johon sisältyy hoitolaitteen lisäksi, LPG Scan, Endermologie Cosmetiques ja Bodywears.

Perheyrityksessämme työskentelee viisi henkilöä, olemme kaikki suorittaneet päämiehen tarjoamia koulutuksia vuosittain jopa 2x vuodessa, olemme myös päämiehen hyväksymiä sertifioituja kouluttajia. Lisäksi meillä on kaksi muuta kouluttajaa yrityksemme ulkopuolelta. Laitehuoltoon löytyy koulutettu henkilökunta.

Entisinä huippu-urheilijoina kehitimme urheiluvammojen hoitoon sport-protokollat ja kun kaikki neljä lastamme urheilivat, kokeilimme kehittämiämme protokollia lasten pieniin vammoihin sekä rasitustiloihin ja onnistuimme lyhyessä ajassa saamaan ongelmat pois. Muutaman vuoden kuluttua vastaavat sport protokollat olivatkin hoitolaitteessa Cellu m6 KMI 2i v 2007. Kun ostimme ensimmäisen laitteen vuonna 1998, Suomessa oli hoitolaite vain muutamassa fysioterapiayrityksessä. Maahantuojina ennen meitä olivat toimineet Teltec Oy, Tamro Medical, Berner Oy ja Care Action, kaikki em. yhteensä vähemmän aikaa kuin perheyrityksemme Alaset Import. Olemme nostaneet LPG-hoidot tasolle jonne ne kuuluvat; pre- ja post-operatiiviseen kuntoutukseen, tules vaivoihin, urheiluun ehkäisemään vammojen syntymistä ja hoitamaan mahdollisia vammoja, unohtamatta beauty hoitoja. Belgian ja Ranskan ohella olemme Euroopassa kärkimaita fysioterapiaan hankittujen laitteiden osalta. Virallisempi nimitys LPG-hoidoille on LPG Endermologie, patentoitu teknologia jollaista ei ole missään muussa laitteessa. Hoidot ovat luonnollisia ja turvallisia, ja laitteet ovat FDA:n hyväksymiä, sekä varustettu CE-merkinnällä.


Raimo Alanen
Toimitusjohtaja
LPG-kouluttaja, huolto, fysioterapeutti


Helena Alanen
Markkinointijohtaja
LPG-kouluttaja


Johanna Alanen
LPG-kouluttaja
Fysioterapeutti, lymfaterapeutti, hieroja


Ville Alanen
Softa-asiantuntija
FT-opiskelija